Skal vi tørke oss i ræva med avispapir? Ja, ifølge politikere!

Copyright https://brokendollcollective.wordpress.com/2012/02/25/photoset-stockport-air-raid-shelters/

Min mor, som ikke er norsk eller bor i Norge, så på en kassalapp etter jeg hadde vært og handlet bl.a. dopapir på Kiwi. Ho spurte meg om dopapir blir ansett som luksusprodukt her, da det ble regnet 25% mva på det.

Jeg hadde aldri før lagt merke til det, men kunne ikke annet enn la være å si at “folk blir sannsynligvis forventet å bruke avispapir å tørke ræva med”, dette uten å vite hvilken moms-sats som gjelder på aviser.

En kjapp sjekk viser at det er null prosent moms på papiraviser. Dermed konkluderer jeg at regjeringen vil at vi skal tørke oss i ræva med avispapir!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *