Liberalistene – Partiet som går mot strømmen

Samtidig som KrFs landsmøte ble diskutert i langt og bredt og NRK sendte Reinflytting – minutt for minutt i beste sendetid, holdt Liberalistene sitt største landsmøte hittil. Diverse mediehus har blitt informert om dette, men de hadde nok viktigere saker å skrive og snakke om også denne gangen.

Liberalistene er det eneste nye partiet som stiller med lister til årets stortingsvalg i alle landets fylker. Og ikke nok med det: Vi har lokale kandidater på alle disse listene også. På landsmøtet var det samlet nærmere 200 liberalister, og partiet har nå over 2 200 medlemmer!

Vi har et ekstremt engasjement på bl.a. Facebook, og merker også i det daglige at folk legger merke til oss. Kolleger som snakker om partiet samt kommentarer i både positiv og negativ retning fra venner og bekjente sier meg at vi er på riktig vei.

Grunnen til at vi hittil stort sett har blitt ignorert av mediene kan man bare spekulere i. Fakta er at vi vokser for hver uke og blir lagt merke til av flere og flere, ofte også av de mindre politisk interesserte.

Liberalistene er det eneste partiet som går mot strømmen av økende skatter, mer overformynderi og innskrenking av personlig frihet. Vi ønsker at fredelige individer skal kunne leve sine liv akkurat slik de selv ønsker, uten at politikere i Oslo (eller Brussel, for den slags skyld) skal kunne blande seg inn.

Folk er lei av å bli fortalt hvordan de skal leve sine liv. Det er vi også. En stemme på Liberalistene er derfor en stemme på deg selv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *